Maak onze organisatie en medewerkers klaar voor de transformatie naar de (hybride) cloud, de nieuwe werkplek en Office 365

Achtergrond

Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) monitort het voorkomen en de behandeling van kanker in Nederland en richt zich op continue verbetering van de oncologische en palliatieve zorg. Binnen IKNL zijn ca. 650 medewerkers werkzaam, het hoofdkantoor zit in Utrecht.

De Nederlandse Kanker Registratie (NKR) is een rijke bron van betrouwbare en relevante gegevens van alle patiënten met kanker, van diagnose tot eventueel overlijden, ongeacht de behandellocatie. Uit het NKR haalt IKNL gegevens die worden geleverd aan ziekenhuizen, regionale oncologienetwerken en comprehensive cancer networks, zorginstellingen, zorgprofessionals, patiëntenorganisaties (zorgdomein), de wetenschap (publiek domein) en het ministerie van VWS en Zorginstituut Nederland (politiek domein).

Vraag

IKNL heeft Adoptify gevraagd te ondersteunen in het transformatie proces naar de (hybride) cloud, een nieuwe werkplek en Office 365. IKNL wenste geholpen te worden met raad en daad om klaar te zijn voor de migratie en het goed inzetten van SharePoint Online.

Aanpak

Onze consultants hebben IKNL ondersteund op het gebied van regievoeren op de migratie: zijn alle technische en functionele vraagstukken in beeld? Weten we wat er voor onze medewerkers gaat veranderen als we vanuit een ander datacenter gaan werken?

Verder is de technische impact van Office 365 en SharePoint in kaart gebracht. Data is gemigreerd en gebruikers zijn begeleid en getraind naar goed en veilig gebruik van de nieuwe omgeving.

Resultaat

Klaar voor de mirgratie. Getrainde key users. Geen verrassingen voor ICT en medewerkers. Duidelijk wat er in de nieuwe omgeving beschikbaar moet komen. Een heldere roadmap. Nieuwe SharePoint templates voor samenwerken en projecten.

PS: Deze werkzaamheden zijn (geheel/gedeeltelijk) verricht voor onze naamswijziging: onze handelsnaam Salves Business Productivity BV is per 1-5-2019 veranderd in Adoptify Technology BV. 

Heb je nog een vraag?

Michiel Willemse geeft je graag antwoord.

STAY CURIOUS

Mis niets! Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten:

16 okt
BLOG

MS Teams openzetten voor externen? De gebruikers zijn je veiligheidsrisico.

Gebruik Azure Information Protection om je data op bestandsniveau te beschermen. Digitaal samenwerken is voor veel organisaties en bedrijven de norm geworden. Alle COVID-beperkingen en de verwachte strengere maatregelen dit najaar zorgen…

16 apr
BLOG

Je organisatie raakt verstopt als al die thuiswerkers blijven e-mailen

Bekijk in deze video hoe omslachtig emailen eigenlijk is Je organisatie raakt verstopt als al die thuiswerkers blijven emailen. Met MS Teams wordt je organisatie niet meer belast met ontelbare…

30 mrt
BLOG

Hoe corona ‘het nieuwe werken’ eindelijk normaal maakt

MS Teams in 1 week 775% gegroeid Na een paar weken de corona crisis te hebben doorstaan, kunnen we voorzichtig de eerste balans opmaken. We hebben laten zien dat we…