Maak onze organisatie en medewerkers klaar voor de transformatie naar de (hybride) cloud, de nieuwe werkplek en Office 365

Achtergrond

Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) monitort het voorkomen en de behandeling van kanker in Nederland en richt zich op continue verbetering van de oncologische en palliatieve zorg. Binnen IKNL zijn ca. 650 medewerkers werkzaam, het hoofdkantoor zit in Utrecht.

De Nederlandse Kanker Registratie (NKR) is een rijke bron van betrouwbare en relevante gegevens van alle patiënten met kanker, van diagnose tot eventueel overlijden, ongeacht de behandellocatie. Uit het NKR haalt IKNL gegevens die worden geleverd aan ziekenhuizen, regionale oncologienetwerken en comprehensive cancer networks, zorginstellingen, zorgprofessionals, patiëntenorganisaties (zorgdomein), de wetenschap (publiek domein) en het ministerie van VWS en Zorginstituut Nederland (politiek domein).

Vraag

IKNL heeft Adoptify gevraagd te ondersteunen in het transformatie proces naar de (hybride) cloud, een nieuwe werkplek en Office 365. IKNL wenste geholpen te worden met raad en daad om klaar te zijn voor de migratie en het goed inzetten van SharePoint Online.

Aanpak

Onze consultants hebben IKNL ondersteund op het gebied van regievoeren op de migratie: zijn alle technische en functionele vraagstukken in beeld? Weten we wat er voor onze medewerkers gaat veranderen als we vanuit een ander datacenter gaan werken?

Verder is de technische impact van Office 365 en SharePoint in kaart gebracht. Data is gemigreerd en gebruikers zijn begeleid en getraind naar goed en veilig gebruik van de nieuwe omgeving.

Resultaat

Klaar voor de mirgratie. Getrainde key users. Geen verrassingen voor ICT en medewerkers. Duidelijk wat er in de nieuwe omgeving beschikbaar moet komen. Een heldere roadmap. Nieuwe SharePoint templates voor samenwerken en projecten.

PS: Deze werkzaamheden zijn (geheel/gedeeltelijk) verricht voor onze naamswijziging: onze handelsnaam Salves Business Productivity BV is per 1-5-2019 veranderd in Adoptify Technology BV. 

Deze adoptifiers kunnen je meer vertellen:

Michiel Willemse

directeur/eigenaar

> meer

STAY CURIOUS

volg onze adoptifiers over de hele wereld!

Andere cases:

Het functioneel en technisch geweten: zorg dat wij optimaal gebruik maken van SharePoint en Office 365.

Achtergrond Het Nederlands Loodswezen is een organisatie die zich specifiek richt op het ondersteunen van registerloodsen in het uitvoeren van hun beroep. De registerloodsen zijn samen de aandeelhouder van Nederlands…

Migratie en upgrade van SharePoint naar een robuuste collaboration structuur

Achtergrond Het Universitair Medisch Centrum Utrecht, afgekort UMC Utrecht, is het academisch ziekenhuis dat verbonden is aan de Universiteit Utrecht. Het UMC Utrecht heeft ruim 1.000 bedden en meer dan…

Samen de regievoeren op slimme inzet van SharePoint en MS Teams binnen de gemeente

Achtergrond Enschede is een stad en gemeente in Twente, in het oosten van de provincie Overijssel. De gemeente telt bijna 160.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van Overijssel…

Bekijk alle cases