Maak onze organisatie en medewerkers klaar voor de transformatie naar de (hybride) cloud, de nieuwe werkplek en Office 365

Achtergrond

Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) monitort het voorkomen en de behandeling van kanker in Nederland en richt zich op continue verbetering van de oncologische en palliatieve zorg. Binnen IKNL zijn ca. 650 medewerkers werkzaam, het hoofdkantoor zit in Utrecht.

De Nederlandse Kanker Registratie (NKR) is een rijke bron van betrouwbare en relevante gegevens van alle patiënten met kanker, van diagnose tot eventueel overlijden, ongeacht de behandellocatie. Uit het NKR haalt IKNL gegevens die worden geleverd aan ziekenhuizen, regionale oncologienetwerken en comprehensive cancer networks, zorginstellingen, zorgprofessionals, patiëntenorganisaties (zorgdomein), de wetenschap (publiek domein) en het ministerie van VWS en Zorginstituut Nederland (politiek domein).

Vraag

IKNL heeft Adoptify gevraagd te ondersteunen in het transformatie proces naar de (hybride) cloud, een nieuwe werkplek en Office 365. IKNL wenste geholpen te worden met raad en daad om klaar te zijn voor de migratie en het goed inzetten van SharePoint Online.

Aanpak

Onze consultants hebben IKNL ondersteund op het gebied van regievoeren op de migratie: zijn alle technische en functionele vraagstukken in beeld? Weten we wat er voor onze medewerkers gaat veranderen als we vanuit een ander datacenter gaan werken?

Verder is de technische impact van Office 365 en SharePoint in kaart gebracht. Data is gemigreerd en gebruikers zijn begeleid en getraind naar goed en veilig gebruik van de nieuwe omgeving.

Resultaat

Klaar voor de mirgratie. Getrainde key users. Geen verrassingen voor ICT en medewerkers. Duidelijk wat er in de nieuwe omgeving beschikbaar moet komen. Een heldere roadmap. Nieuwe SharePoint templates voor samenwerken en projecten.

PS: Deze werkzaamheden zijn (geheel/gedeeltelijk) verricht voor onze naamswijziging: onze handelsnaam Salves Business Productivity BV is per 1-5-2019 veranderd in Adoptify Technology BV. 

Heb je nog een vraag?

Michiel Willemse geeft je graag antwoord.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
STAY CURIOUS

Mis niets! Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gerelateerde berichten:

“Vrijwilligers en medewerkers zijn super blij vanwege het gebruiksgemak”

De Kindertelefoon stroomlijnt interne informatievoorziening via Sharepoint & Yammer   Kinderen die hun hart willen luchten, kunnen dit anoniem doen via De Kindertelefoon. Nemen ze contact op, dan krijgen ze…

24 nov
BLOG

Digitale Rituelen: Hoe ga je met elkaar om in een digitale werkomgeving?

De Corona crisis heeft het digitaal overleggen en samenwerken (met bijvoorbeeld MS Teams) in een stroomversnelling gebracht. Waar wij voor de eerste lockdown in maart nog tegen veel weerstand en…

18 nov
BLOG

Alle updates in MS Teams die je niet mag missen: Oktober

Meer controle in MS Teams  Microsoft maakte vorige week bekend dat er dagelijks 115 miljoen actieve gebruikers met MS Teams werken. Een fanatische mijlpaal, als je bedenkt dat er tijdens de eerste corona–lockdown ‘nog maar’ 75 miljoen dagelijks actieve gebruikers met MS Teams…