Migratie en upgrade van SharePoint naar een robuuste collaboration structuur

Achtergrond

Het Universitair Medisch Centrum Utrecht, afgekort UMC Utrecht, is het academisch ziekenhuis dat verbonden is aan de Universiteit Utrecht. Het UMC Utrecht heeft ruim 1.000 bedden en meer dan 12.000 medewerkers.

Het UMC Utrecht is een internationaal toonaangevend universitair medisch centrum waarin kennis over gezondheid, ziekte en zorg, voor patiënt en samenleving wordt gemaakt, getoetst, gedeeld en toegepast. De verschillende afdelingen binnen de organisatie maken hierbij gebruik van SharePoint voor het beheren en delen van gegevens.

De bestaande SharePoint omgeving was niet meer passend voor de wensen en eisen.

Vraag

Het UMC Utrecht heeft Adoptify in 2018 gevraagd te helpen bij het upgraden en migratie van de bestaande SharePoint omgeving tot een actuele, robuuste en toekomstvaste collaboration structuur.

Adoptify heeft dit met een team van technische en migratie specialisten voor het UMC Utrecht gerealiseerd.

Aanpak

Omdat de organisatie de wens had om de bestaande collaboration structuur van de SharePoint omgeving uit te breiden met publishing mogelijkheden, hebben wij een aantal essentiële nieuwe functies en features, web templates en andere onderdelen gebouwd om het UMC Utrecht te ondersteunen.

Resultaat

Een veilige en robuuste SharePoint omgeving. Geschikt voor het publiceren en delen van informatie. Geschikt voor samenwerken. Passend bij de communicatielijnen binnen het Ziekenhuis.

 

PS: Deze werkzaamheden zijn (geheel/gedeeltelijk) verricht voor onze naamswijziging: onze handelsnaam Salves Business Productivity BV is per 1-5-2019 veranderd in Adoptify Technology BV. 

Heb je nog een vraag?

Michiel Willemse geeft je graag antwoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
STAY CURIOUS

Mis niets! Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten:

01 aug
BLOG

Dataclassificatie voor Gemeenten

Gemeenten worstelen met dataclassificatie bij de vormgeving van BIO en het Hybride werken. Als we na 1,5 jaar Covid-19 beperkingen de balans opmaken zien we dat het thuiswerken veel goeds heeft gebracht, maar ook dat gemeentes met een…

“Vrijwilligers en medewerkers zijn super blij vanwege het gebruiksgemak”

De Kindertelefoon stroomlijnt interne informatievoorziening via SharePoint & Yammer   Kinderen die hun hart willen luchten, kunnen dit anoniem doen via De Kindertelefoon. Nemen ze contact op, dan krijgen ze…

24 nov
BLOG

Digitale Rituelen: Hoe ga je met elkaar om in een digitale werkomgeving?

De Corona crisis heeft het digitaal overleggen en samenwerken (met bijvoorbeeld MS Teams) in een stroomversnelling gebracht. Waar wij voor de eerste lockdown in maart nog tegen veel weerstand en…