Migratie en upgrade van SharePoint naar een robuuste collaboration structuur

Achtergrond

Het Universitair Medisch Centrum Utrecht, afgekort UMC Utrecht, is het academisch ziekenhuis dat verbonden is aan de Universiteit Utrecht. Het UMC Utrecht heeft ruim 1.000 bedden en meer dan 12.000 medewerkers.

Het UMC Utrecht is een internationaal toonaangevend universitair medisch centrum waarin kennis over gezondheid, ziekte en zorg, voor patiënt en samenleving wordt gemaakt, getoetst, gedeeld en toegepast. De verschillende afdelingen binnen de organisatie maken hierbij gebruik van SharePoint voor het beheren en delen van gegevens.

De bestaande SharePoint omgeving was niet meer passend voor de wensen en eisen.

Vraag

Het UMC Utrecht heeft Adoptify in 2018 gevraagd te helpen bij het upgraden en migratie van de bestaande SharePoint omgeving tot een actuele, robuuste en toekomstvaste collaboration structuur.

Adoptify heeft dit met een team van technische en migratie specialisten voor het UMC Utrecht gerealiseerd.

Aanpak

Omdat de organisatie de wens had om de bestaande collaboration structuur van de SharePoint omgeving uit te breiden met publishing mogelijkheden, hebben wij een aantal essentiële nieuwe functies en features, web templates en andere onderdelen gebouwd om het UMC Utrecht te ondersteunen.

Resultaat

Een veilige en robuuste SharePoint omgeving. Geschikt voor het publiceren en delen van informatie. Geschikt voor samenwerken. Passend bij de communicatielijnen binnen het Ziekenhuis.

 

PS: Deze werkzaamheden zijn (geheel/gedeeltelijk) verricht voor onze naamswijziging: onze handelsnaam Salves Business Productivity BV is per 1-5-2019 veranderd in Adoptify Technology BV. 

Heb je nog een vraag?

Michiel Willemse geeft je graag antwoord.

STAY CURIOUS

Mis niets! Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten:

24 nov
BLOG

Digitale Rituelen: Hoe ga je met elkaar om in een digitale werkomgeving?

De Corona crisis heeft het digitaal overleggen en samenwerken (met bijvoorbeeld MS Teams) in een stroomversnelling gebracht. Waar wij voor de eerste lockdown in maart nog tegen veel weerstand en…

18 nov
BLOG

Alle updates in MS Teams die je niet mag missen: Oktober

Meer controle in MS Teams  Microsoft maakte vorige week bekend dat er dagelijks 115 miljoen actieve gebruikers met MS Teams werken. Een fanatische mijlpaal, als je bedenkt dat er tijdens de eerste corona–lockdown ‘nog maar’ 75 miljoen dagelijks actieve gebruikers met MS Teams…

16 okt
BLOG

MS Teams openzetten voor externen? De gebruikers zijn je veiligheidsrisico.

Gebruik Azure Information Protection om je data op bestandsniveau te beschermen. Digitaal samenwerken is voor veel organisaties en bedrijven de norm geworden. Alle COVID-beperkingen en de verwachte strengere maatregelen dit najaar zorgen…