Migratie en upgrade van SharePoint naar een robuuste collaboration structuur

Achtergrond

Het Universitair Medisch Centrum Utrecht, afgekort UMC Utrecht, is het academisch ziekenhuis dat verbonden is aan de Universiteit Utrecht. Het UMC Utrecht heeft ruim 1.000 bedden en meer dan 12.000 medewerkers.

Het UMC Utrecht is een internationaal toonaangevend universitair medisch centrum waarin kennis over gezondheid, ziekte en zorg, voor patiënt en samenleving wordt gemaakt, getoetst, gedeeld en toegepast. De verschillende afdelingen binnen de organisatie maken hierbij gebruik van SharePoint voor het beheren en delen van gegevens.

De bestaande SharePoint omgeving was niet meer passend voor de wensen en eisen.

Vraag

Het UMC Utrecht heeft Adoptify in 2018 gevraagd te helpen bij het upgraden en migratie van de bestaande SharePoint omgeving tot een actuele, robuuste en toekomstvaste collaboration structuur.

Adoptify heeft dit met een team van technische en migratie specialisten voor het UMC Utrecht gerealiseerd.

Aanpak

Omdat de organisatie de wens had om de bestaande collaboration structuur van de SharePoint omgeving uit te breiden met publishing mogelijkheden, hebben wij een aantal essentiële nieuwe functies en features, web templates en andere onderdelen gebouwd om het UMC Utrecht te ondersteunen.

Resultaat

Een veilige en robuuste SharePoint omgeving. Geschikt voor het publiceren en delen van informatie. Geschikt voor samenwerken. Passend bij de communicatielijnen binnen het Ziekenhuis.

 

PS: Deze werkzaamheden zijn (geheel/gedeeltelijk) verricht voor onze naamswijziging: onze handelsnaam Salves Business Productivity BV is per 1-5-2019 veranderd in Adoptify Technology BV. 

Deze adoptifiers kunnen je meer vertellen:

Michiel Willemse

directeur/eigenaar

> meer

STAY CURIOUS

volg onze adoptifiers over de hele wereld!

Gerelateerde berichten:

16 apr
Geen categorie

Je organisatie raakt verstopt als al die thuiswerkers blijven emailen

Bekijk in deze video hoe omslachtig emailen eigenlijk is Je organisatie raakt verstopt als al die thuiswerkers blijven emailen. Met MS Teams wordt je organisatie niet meer belast met ontelbare…

30 mrt
Geen categorie

Hoe corona ‘het nieuwe werken’ eindelijk normaal maakt

MS Teams in 1 week 775% gegroeid Na een paar weken de corona crisis te hebben doorstaan, kunnen we voorzichtig de eerste balans opmaken. We hebben laten zien dat we…

19 apr

Het functioneel en technisch geweten: zorg dat wij optimaal gebruik maken van SharePoint en Office 365.

Achtergrond Het Nederlands Loodswezen is een organisatie die zich specifiek richt op het ondersteunen van registerloodsen in het uitvoeren van hun beroep. De registerloodsen zijn samen de aandeelhouder van Nederlands…