Voor jou! geinige achtergronden Non verbale communicatie in MS TEAMS

brochure

MS 365 Security scan brochure

Je organisatie gebruikt Microsoft 365 en medewerkers zijn afgelopen maanden vanuit huis met MS Teams gaan werken. Maar ben je zeker van de veiligheid van de gevoelige data? Download de brochure en overtuig jezelf van de voordelen van een onafhankelijke scan.

infographic

Resultaten Digi Fit Index Scan

Adoptify heeft de Digi Fit Index Scan ontwikkeld om in beeld te krijgen hoe digitaal vaardig jouw medewerkers zijn. Zo ontdek je welke leerbehoefte zij werkelijk hebben. Download deze geanonimiseerde scan van ‘Zomaar een organisatie’. En stel jezelf de vraag: Hoe Digitaal Fit is mijn organisatie?

Rapport

Nieuw Digitaal Normaal Rapport

Wij vroegen ons af hoe remote werken tijdens de lockdown is bevallen. Ruim 2.000 respondenten zijn erg enthousiast en zien veel mogelijkheden om ‘het Nieuwe Digitaal Normaal’ verder te ontwikkelen. Daarbij wordt naar de organisatie en het management gekeken.

Template

Communiceren met je MS Teams achtergrond

Gebruik een van deze geinige achtergronden om tijdens een MS Teams-meeting te hinten dat het tijd is voor een koffie-break of om de spanning te breken.

Stappenplan

Koersplan MS teams uitrollen

Wil je MS Teams serieus gaan uitrollen binnen je organisatie? Dan doe je er verstandig aan dit planmatig en met alle stakeholders te gaan doen. Zet de eerste stap in de goede riching!

E-book

Hoe medewerkers met digitale transformatie omgaan

Digitale transformatie is een continu en steeds versnellend proces binnen bijna alle organisaties. En niet iedere medewerker kan deze ontwikkeling bijhouden. Hoe maak je dan als beleidsmaker de juiste keuzes?

E-book

Maak kennis met de 
5 digitale persona’s

Adoptify zet in op goed en plezierig gebruik van ICT. Wij houden daarbij rekening met de 5 digitale persona’s. Zodat je digitale transformatie voor iedereen begrijpelijk, leuk en nuttig kunt maken.

Checklist

Praktische Do’s & Don’ts voor het beheer van MS Teams

MS Teams beheren kan al snel onoverzichtelijk worden. Gebruik deze Do’s & Don’ts en voorkom dat je in valkuilen trapt die bij het goed beheren van meerdere channels en Teams op de loer liggen.

Stappenplan

In 5 stappen ICT succesvol implementeren

ICT veranderingen vraagt veel van jou en je medewerkers. Stel daarom jezelf eerst de vraag: Kunnen we deze digitale transformatie nu wel aan? Deze eerste stap wordt, net als de laatste, maar al te vaak overgeslagen.