10 Nov

Microsoft Discover: Hybrid work

Microsoft Event

Meer dan ooit moet je werknemers productief houden, klanten blijven bedienen, of je nu op afstand of op kantoor werkt, en je bedrijf op een veilige manier draaiende houden. Microsoft Discover: Hybrid work workshop biedt, virtueel, praktische ervaring met Microsoft-teamwerkoplossingen, waaronder Microsoft 365 en een van onze meest transformerende tool: Microsoft Teams.

Sinds de lancering is Microsoft Teams uitgegroeid tot de snelst groeiende app in de geschiedenis van Microsoft met meer dan 500.000 bedrijven wereldwijd die Teams gebruiken om hun werknemers te helpen communiceren en op een veilige manier samen te werken, zowel op afstand als vanuit kantoor.

registreer je direct via microsoft

 

Deze virtuele workshop verandert de manier waarop jouw team samenwerkt. Je ontdekt tijdens de workshop hoe zij de productiviteit met medewerkers, klanten en partners op een veilige, conforme manier kunnen stimuleren. De workshop wordt geleid door een facilitator die zal helpen de juiste oplossingen voor jouw bedrijf te ontdekken in een interactieve, ervaringsgerichte en leuke setting.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Inleiding tot Microsoft 365 en Microsoft Teams.
  • Nieuwe werkcultuur: belangrijke trends in de moderne werkplek.
  • Veilig hybride werken: Houd de bedrijfsgegevens en apparaten veilig, terwijl werknemers vanuit huis toegang hebben tot de bronnen van het bedrijf.
  • Productiviteit: Realiseer bedrijfsdoelstellingen met aanpasbare, geïntegreerde apps, waaronder het plannen van uw projecten, het boeken van vergaderingen met klanten en het beheren van personeelsverschuivingen.
  • Samenwerking: Breng Teams samen en verhoog productiviteit door alle tools en informatie beschikbaar te hebben via één interface waarvan je zowel met mensen van binnen als buiten je organisatie kunt samenwerken.
  • Hoe effectieve hybride vergaderingen en evenementen te organiseren en te houden – zowel fysiek als virtueel, evenals met en zonder externe gasten.

Let op: dit is een digitaal event, vanuit je (thuis)kantoor neem je deel aan deze workshop. 

WEEK 20 (2021) Hoe zet ik ruisonderdrukking in Teams aan

STAY CURIOUS

Mis niets! Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten:

28Oct
Round Table

ONLINE WORKSHOP: Data-classificatie met MS365 voor gemeenten

Iedere gemeente wordt geconfronteerd met de Baseline Informatiebeveiliging Overheid. Wij zien dat veel gemeenten tegen dezelfde vragen aanlopen en vaak het wiel zelf opnieuw proberen uit te vinden. Dat ga…

12Oct
Webinar

Microsoft Discover: Hybrid work

Meer dan ooit moet je werknemers productief houden, klanten blijven bedienen, of je nu op afstand of op kantoor werkt, en je bedrijf op een veilige manier draaiende houden. Microsoft Discover:…

VOL
5Oct
Round Table

5 oktober Round Table: Zie jij de kansen van Microsoft Viva Insights?

Ben jij CXO, HR-, of ICT manager? Praat dan mee over de kansen en mogelijkheden die ‘Microsoft Viva Managers & Leaders Insights’ bieden voor leuker en productiever werken. Als je medewerkers…

Digi Fit Index Scan
Ontdek het digitale potentieel van je medewerkers en jouw organisatie
MEER WETEN?