14 Feb
0

MS Teams in één dag – voor Platform Owners

Clubhuis te Helvoirt

Help! Waar moet ik op letten? Hoe neem ik de regie? Hoe wordt MS Teams een succes?

MS Teams is hot en er is (bijna) niet meer aan te ontkomen. Als jouw organisatie gestandaardiseerd is op het Microsoft platform, dan wordt MS Teams de centrale HUB voor samenwerken, kennis delen en communiceren. De ontwikkelingen gaan razendsnel, maar waar moet je beginnen en wat zijn de valkuilen?

Wil je als platform owner goed voorbereid met MS Teams een start maken, er echt mee aan de slag gaan of ben je er al mee begonnen, maar loopt het nog niet zo lekker? Dan mag je deze masterclass echt niet missen!

Clubhuis te Helvoirt
09:00 / 16:30 uur

Meer over deze Masterclass

Onze consultants trekken deze training echt alles uit de kast. In één dag bieden wij jou een training boordevol best practises, handvatten en checklists hoe MS Teams binnen een grootzakelijke omgeving succesvol in te zetten. Aan de hand van praktijk cases krijg je als eindverantwoordelijke voor het MS Teams platform inzicht in de kansen en valkuilen.

We delen onze kennis over MS Teams implementaties in internationale en complexe omgevingen met honderden Teams en duizenden gebruikers.  De handreikingen geven handige munitie voor discussie met o.a. business, IT, security, governance en eindgebruikers.

Je leert deze dag niet alleen van de trainers maar zeker ook van je ‘peers’. Na de lunch ga je aan de slag met je eigen MS Teams plan. Jouw aanpak wordt vlijmscherp doordat je het bespreekt met mede cursisten.

De details:

De masterclass wordt vrijdag 14 februari 2020 gehouden in ons clubhuis te Helvoirt.

Inloop is vanaf 9:00 uur en we starten om 9:30 uur.

De masterclass eindigt om 16:30 uur met een informele borrel.

Vanzelfsprekend verzorgen we de gehele dag in overvloed met koffie, thee, uitgebreide lunch, borrel en verschillende versnaperingen.

Opzet van de masterclass:

Doelgroep voor de training zijn: Product Owners, beslissers, beleidsmakers, programmamanagers, Change Managers, applicatiebeheerders, informatiemanagers en architecten.

De masterclass is interactief en kleinschalig. We maximeren het aantal deelnemers op 8 tot 10 deelnemers. Dus het aantal plaatsen is beperkt. De training wordt verzorgd door 2 ervaren consultants.

Investering:

De kosten voor deze training bedragen € 1.245,= exclusief BTW.

Na inschrijving ontvang je een factuur.

De voorwaarden voor deelname vind je hier.

WEEK 39 2020 Cross posting Teams

STAY CURIOUS

Mis niets! Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief

Gerelateerde berichten:

10Nov

MS TEAMS EXPERTS webinar: Digitale discipline

Digitaal samenwerken lukt alleen als je goede werk- en gedragsafspraken maakt die worden nageleeft. Weten hoe? Schrijf je dan in voor deze webinar MS TEAMS LEIDERS: digitale discipline. De basisprincipes…

16 okt
BLOG

MS Teams openzetten voor externen? De gebruikers zijn je veiligheidsrisico.

Gebruik Azure Information Protection om je data op bestandsniveau te beschermen. Digitaal samenwerken is voor veel organisaties en bedrijven de norm geworden. Alle COVID-beperkingen en de verwachte strengere maatregelen dit najaar zorgen…

WEEK 39 2020
CHECK DIE HACK

Cross posting Teams

Ben jij lid van meerdere Teams en moet je soms het zelfde bericht in een ander kanaal posten. Stop met knippen en plakken! Dit kan slimmer. Check deze hack waarin…